IntroПро порталМіжнародне молодіжне співробітництвоМолодіжні та дитячі організації УкраїниМолодіжна політика в УкраїніНовиниНавчання дітей та молодіПрограма Intel "Шлях до успіху"Контакти

Новини Мінистерства

ОпитуванняЦе цікаво!


Найактуальніші проблеми, що хвилюють сучасну молодь:




тут цікаво!



  • 25.10.2012

    Стартувала Всеукраїнська інформаційно-профілактична акція «Відповідальність починається з мене»

    За ініціативи Державної служби молоді та спорту України днями дала старт соціально-значуща Всеукраїнська інформаційно-профілактична акція "Відповідальність починається з мене". Захід проводиться з метою реалізації державної молодіжної політики та пропаганди й утвердження здорового способу життя в молодіжному середовищі. 
    Рейтинг: 2.29
  • 22.10.2012

    За проведення ІІІ Юнацьких Олімпійських ігор-2018 боротимуться 5 міст

    Міжнародний Олімпійський Комітет сьогодні, 16 жовтня, оголосив 5 міст-кандидатів, які боротимуться за право проведення III Юнацьких Олімпійських ігор 2018 року. Стати столицею Ігор претендують: Буенос-Айрес (Аргентина), Глазго (Великобританія), Гвадалахара (Мексика), Меделін (Колумбія), Роттердам (Голландія). 
    Рейтинг: 1.45
  • 20.10.2012

    До 11 листопада 2012 року приймаються заявки на участь у щорічному національному конкурсі «Народний бренд-вибір молоді»

    Всеукраїнським молодіжним об’єднанням підтримки вітчизняного виробника «Альтернатива», в рамках меморандуму про співпрацю з Державною службою молоді та спорту України, впроваджується щорічний Національний конкурс роботодавців «Народний бренд-вибір молоді». 
    Рейтинг: 3.65

  • 11.10.2011

    Не секрет, що існує доволі значна прірва між академічними знаннями, які отримують студенти у ВНЗ та реаліями бізнесу, з якими зустрічається молодь на своєму першому робочому місці. Проектною групою, до складу якої увійшли психологи, HR та PR спеціалісти, представники студентської громадськості та бізнесу, було  розроблено спеціальну програму навчання «Клуб успішної молоді», яка має на меті частково вирішити цю проблему. Програма спрямована на відбір талановитої молоді, її навчання основам успішного життя, професійному зростанню у тих сферах, які найбільш їй цікаві, але з урахуванням потреб бізнес-середовища.

    «Клуб успішної молоді» - це перша БЕЗКОШТОВНА програма навчання для молоді, яка буде існувати як короткостроковий формат бізнес-освіти, орієнтований на подальше працевлаштування, успішну адаптацію та ефективну діяльність її учасників в конкретних комерційних структурах чи організаціях.

    Протягом двох місяців 30 кращих студентів останніх курсів та недавніх випускників київських ВНЗ візьмуть участь у тренінгах, майстер-класах, ділових іграх, квестах, спілкуватимуться з успішними бізнесменами за темами: лідерство та постановка мети, закони фінансового успіху, тайм-менеджмент, ефективне ведення переговорів, робота в команді, корпоративна культура, вміння презентувати себе і свою компанію тощо.

    В результаті навчання кожний слухач  складе індивідуальний план розвитку, дізнається про специфіку бізнес-середовища, придбає необхідні знання для ефективної діяльності у великій компанії.

                Копцепція підготовки кадрів для майбутніх роботодавців включає ретельний триступеневий відбір учасників. Так, перший етап відбору включав конкурс анкет серед 570 аплікантів, потім проходження тестування за проективною методикою, тест Люшера, тест на коефіцієнт IQ і співбесіду. Організатори мають намір працевлаштувати найкращих слухачів, отже планують ще зробити проміжний зріз знань та фінальне тестування.

    Програма реалізується в рамках проекту «Центр Майбутнього» за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту КМДА, Спортивного Альянсу Молоді та Європейської Бізнес Асоціації.

    Про Програму можна дізнатися на сайті: www.klubum.in.ua

    За детальною інформацією, з питань організації інтервю просимо звертатися до

    Ілони Дубіцької

    (050)440-09-20

    (098)094-64-60

    dubitskaya.pr@gmail.com

     

     

     Додаткова інформація:

    Центр Майбутнього – це інноваційна структура, місія якої є формування ринку інтелектуального капіталу України. Проект об'єднує зусилля трьох основних сфер: державної влади, бізнесу та громадського сектору для формування нової еліти нашої держави.

     

    Джерело:
    mpravda.com
    Рейтинг: 0.00

Всего коментариев: 0
Комментарии


    Ви маєте авторизуватися, щоб мати змогу залишати коментарі


    Теги новин порталу