IntroПро порталМіжнародне молодіжне співробітництвоМолодіжні та дитячі організації УкраїниМолодіжна політика в УкраїніНовиниНавчання дітей та молодіПрограма Intel "Шлях до успіху"Контакти

Новини Мінистерства

ОпитуванняЦе цікаво!


Найактуальніші проблеми, що хвилюють сучасну молодь:




тут цікаво!



  • 25.10.2012

    Стартувала Всеукраїнська інформаційно-профілактична акція «Відповідальність починається з мене»

    За ініціативи Державної служби молоді та спорту України днями дала старт соціально-значуща Всеукраїнська інформаційно-профілактична акція "Відповідальність починається з мене". Захід проводиться з метою реалізації державної молодіжної політики та пропаганди й утвердження здорового способу життя в молодіжному середовищі. 
    Рейтинг: 2.29
  • 22.10.2012

    За проведення ІІІ Юнацьких Олімпійських ігор-2018 боротимуться 5 міст

    Міжнародний Олімпійський Комітет сьогодні, 16 жовтня, оголосив 5 міст-кандидатів, які боротимуться за право проведення III Юнацьких Олімпійських ігор 2018 року. Стати столицею Ігор претендують: Буенос-Айрес (Аргентина), Глазго (Великобританія), Гвадалахара (Мексика), Меделін (Колумбія), Роттердам (Голландія). 
    Рейтинг: 2.01
  • 20.10.2012

    До 11 листопада 2012 року приймаються заявки на участь у щорічному національному конкурсі «Народний бренд-вибір молоді»

    Всеукраїнським молодіжним об’єднанням підтримки вітчизняного виробника «Альтернатива», в рамках меморандуму про співпрацю з Державною службою молоді та спорту України, впроваджується щорічний Національний конкурс роботодавців «Народний бренд-вибір молоді». 
    Рейтинг: 3.65

  • 07.03.2012

    Народний депутат України Віктор Янукович вважає заборону реклами й спонсорства тютюнових виробів необхідним кроком для захисту здоров'я українців. На думку народного депутата - і суспільство, і держава повинні докласти максимум зусиль для того, щоб куріння перестало бути модним.

     

    «Здоров'я - це головний капітал людини, а здоров'я громадян - показник успіху країни. Умовно кажучи, чим рідше люди користуються послугами лікарів, тим сильніше та ефективніше держава, в якій вони живуть. Звичайно, кожна людина робить свій вибір сама. Але паління не має рекламуватися як модна, стильна звичка. У світі цього вже немає. Сьогодні модно займатися спортом, подорожувати, дивитися хороше кіно. Хотілося б, щоб саме такими прагненнями жила наша молодь», - коментує Віктор Янукович.

     

    У той же час, удосконалення законодавства - лише один із механізмів підтримки здорового способу життя в Україні. Для вирішення гострих соціальних проблем необхідна активна участь суспільства.

     

    «Під час робочого візиту до Кіровограду я зустрічався з організаторами фестивалю аматорського кіно «Ранок». У своїх фільмах молодь спеціально робить акцент на гострі соціальні проблеми: паління, наркоманію і т.д. Я вважаю, що досягти ефективного результату у вирішенні цієї проблеми ми зможемо виключно заручившись підтримкою суспільства. Зі свого боку, буду максимально допомагати фестивалю та іншим корисним громадським проектам», - каже Віктор Янукович.

     

    Народний депутат також відзначив, що у суспільства й парламенту одна мета. Резонанс, який був викликаний затримкою у підписанні закону, свідчить про високий рівень громадської підтримки цієї ініціативи.

    Довідка:
    22 вересня 2011 у другому читанні Верховна Рада Україна прийняла законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо заборони реклами, спонсорства та стимулювання продажу тютюнових виробів)».
    24 лютого 2012 спікер Верховної Ради України Володимир Литвин підписав цей законопроект.

     

    Прес-служба народного депутата України В.В.Януковича

    Рейтинг: 5.00
Теги новин порталу