IntroПро порталМіжнародне молодіжне співробітництвоМолодіжні та дитячі організації УкраїниМолодіжна політика в УкраїніНовиниНавчання дітей та молодіПрограма Intel "Шлях до успіху"Контакти

Новини Мінистерства

ОпитуванняЦе цікаво!


Найактуальніші проблеми, що хвилюють сучасну молодь:




тут цікаво!



  • 25.10.2012

    Стартувала Всеукраїнська інформаційно-профілактична акція «Відповідальність починається з мене»

    За ініціативи Державної служби молоді та спорту України днями дала старт соціально-значуща Всеукраїнська інформаційно-профілактична акція "Відповідальність починається з мене". Захід проводиться з метою реалізації державної молодіжної політики та пропаганди й утвердження здорового способу життя в молодіжному середовищі. 
    Рейтинг: 2.29
  • 22.10.2012

    За проведення ІІІ Юнацьких Олімпійських ігор-2018 боротимуться 5 міст

    Міжнародний Олімпійський Комітет сьогодні, 16 жовтня, оголосив 5 міст-кандидатів, які боротимуться за право проведення III Юнацьких Олімпійських ігор 2018 року. Стати столицею Ігор претендують: Буенос-Айрес (Аргентина), Глазго (Великобританія), Гвадалахара (Мексика), Меделін (Колумбія), Роттердам (Голландія). 
    Рейтинг: 2.01
  • 20.10.2012

    До 11 листопада 2012 року приймаються заявки на участь у щорічному національному конкурсі «Народний бренд-вибір молоді»

    Всеукраїнським молодіжним об’єднанням підтримки вітчизняного виробника «Альтернатива», в рамках меморандуму про співпрацю з Державною службою молоді та спорту України, впроваджується щорічний Національний конкурс роботодавців «Народний бренд-вибір молоді». 
    Рейтинг: 3.65

  • 13.03.2012

    СМДСУ приділить основну увагу новому закону «Про державну службу»

    У 2012 році СМДСУ приділить основну увагу новому закону «Про державну службу» та ознайомленню з європейськими стандартами державної служби


    Як заявив керівник Виконавчого комітету ВМГО «Спілка молодих державних службовців України» Анатолій Половинець, основну увагу у 2012 році організація приділить питанням громадської підтримки впровадження нового закону «Про державну службу» та ознайомленню молодих державних службовців з європейськими стандартами державної служби.


    Лідер молодих державних службовців, зокрема, повідомив, що у 2012 році повинен бути проведений основний етап реформування державної служби. Правовою базою для його здійснення є Закон України «Про державну службу», який був підписаний Президентом України Віктором Януковичем 10 січня 2012 року. Для повномасштабного введення Закону в дію з 1 січня 2013 року необхідно провести заходи щодо роз’яснення його положень, а також обговорення необхідної для його впровадження нормативної бази. Громадська підтримка впровадження закону дозволить молодим державним службовцям та молоді краще зрозуміти сутність реформи державної служби, а в цілому сутність масштабних реформ, передбачених у Програмі «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава».

    Заплановано протягом року провести низку заходів з міжнародним партнером Спілки молодих державних службовців України – Спілкою молодих чиновників Німеччини (DBBJ). Так, делегації молодих чиновників Німеччини в 2012 році відвідають Чернігівську область, міста Київ та Севастополь. Зустрічі молодих державних службовців України та Німеччини дозволять глибше ознайомитись з європейськими стандартами державної служби, поглибити та інтенсифікувати співпрацю українських молодіжних організацій, що об’єднують молодих державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування з відповідними організаціями Німеччини.

    Планується активно використовувати можливості керівників Спілки молодих державних службовців України (голова СМДСУ Костянтин Захаренко увійшов до складу колегії Національного агентства України з питань державної служби, а керівник Виконкому СМДСУ Анатолій Половинець до Громадської ради при Нацдержслужбі) для розробки та прийняття державної цільової соціальної програми щодо залучення молоді до державної служби.

    Джерело:
    У 2012 році СМДСУ приділить основну увагу новому закону «Про державну службу» та ознайомленню з європейськими стандартами державної служби Як заявив керівник Виконавчого комітету ВМГО «Спілка молодих державних службовців України» Анатолій Половинець, основну увагу у 2012 році організація приділить питанням громадської підтримки впровадження нового закону «Про державну службу» та ознайомленню молодих державних службовців з європейськими стандартами державної служби. Лідер молодих державних службовців, зокрема, повідомив, що у 2012 році повинен бути проведений основний етап реформування державної служби. Правовою базою для його здійснення є Закон України «Про державну службу», який був підписаний Президентом України Віктором Януковичем 10 січня 2012 року. Для повномасштабного введення Закону в дію з 1 січня 2013 року необхідно провести заходи щодо роз’яснення його положень, а також обговорення необхідної для його впровадження нормативної бази. Громадська підтримка впровадження закону дозволить молодим державним службовцям та молоді краще зрозуміти сутність реформи державної служби, а в цілому сутність масштабних реформ, передбачених у Програмі «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава». Заплановано протягом року провести низку заходів з міжнародним партнером Спілки молодих державних службовців України – Спілкою молодих чиновників Німеччини (DBBJ). Так, делегації молодих чиновників Німеччини в 2012 році відвідають Чернігівську область, міста Київ та Севастополь. Зустрічі молодих державних службовців України та Німеччини дозволять глибше ознайомитись з європейськими стандартами державної служби, поглибити та інтенсифікувати співпрацю українських молодіжних організацій, що об’єднують молодих державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування з відповідними організаціями Німеччини. Планується активно використовувати можливості керівників Спілки молодих державних службовців України (голова СМДСУ Костянтин Захаренко увійшов до складу колегії Національного агентства України з питань державної служби, а керівник Виконкому СМДСУ Анатолій Половинець до Громадської ради при Нацдержслужбі) для розробки та прийняття державної цільової соціальної програми щодо залучення молоді до державної служби.
    Рейтинг: 5.00

Всего коментариев: 0
Комментарии


    Ви маєте авторизуватися, щоб мати змогу залишати коментарі


    Теги новин порталу