IntroПро порталМіжнародне молодіжне співробітництвоМолодіжні та дитячі організації УкраїниМолодіжна політика в УкраїніНовиниНавчання дітей та молодіПрограма Intel "Шлях до успіху"Контакти

Новини Мінистерства

ОпитуванняЦе цікаво!


Найактуальніші проблеми, що хвилюють сучасну молодь:




тут цікаво!



  • 25.10.2012

    Стартувала Всеукраїнська інформаційно-профілактична акція «Відповідальність починається з мене»

    За ініціативи Державної служби молоді та спорту України днями дала старт соціально-значуща Всеукраїнська інформаційно-профілактична акція "Відповідальність починається з мене". Захід проводиться з метою реалізації державної молодіжної політики та пропаганди й утвердження здорового способу життя в молодіжному середовищі. 
    Рейтинг: 2.29
  • 22.10.2012

    За проведення ІІІ Юнацьких Олімпійських ігор-2018 боротимуться 5 міст

    Міжнародний Олімпійський Комітет сьогодні, 16 жовтня, оголосив 5 міст-кандидатів, які боротимуться за право проведення III Юнацьких Олімпійських ігор 2018 року. Стати столицею Ігор претендують: Буенос-Айрес (Аргентина), Глазго (Великобританія), Гвадалахара (Мексика), Меделін (Колумбія), Роттердам (Голландія). 
    Рейтинг: 2.01
  • 20.10.2012

    До 11 листопада 2012 року приймаються заявки на участь у щорічному національному конкурсі «Народний бренд-вибір молоді»

    Всеукраїнським молодіжним об’єднанням підтримки вітчизняного виробника «Альтернатива», в рамках меморандуму про співпрацю з Державною службою молоді та спорту України, впроваджується щорічний Національний конкурс роботодавців «Народний бренд-вибір молоді». 
    Рейтинг: 3.65

  • 26.03.2012

    «Останнім часом пристрасті навколо персони Міністра освіти, науки, молоді та спорту  Дмитра Табачника просто таки киплять. Що не день – усе нові та нові дискусії розпочинаються про Дмитра Володимировича»,- коментує ситуацію народний депутат України, голова «Молодих регіонів» Андрій Пінчук.

     

    Другого  березня  звернення щодо звільнення міністра  прийняла Старовижівська районна рада на Волині. У заяві йшлося про таке:  «Міністерство освіти, науки, молоді та спорту на чолі з Дмітрієм Табачніком стало епіцентром втілення стратегії знищення української ідеї у найважливішій суспільній сфері – освітній. Останні підкилимні домовленості з підготовки плану знищення підвалин національної самобутності українського народу – яскраве і безапеляційне тому підтвердження. Українофоб Табачнік відкрито і показово взявся зруйнувати духовні основи нашої держави – її мову та історію. Такий українофоб не має ні юридичного, ні морального права керувати українською освітою».

     

    «Тема одразу набула масового обговорення, з'вилось чимало провокаційних відвертих заяв. Одні писали, що Табачника терміново потрібно звільнити, бо інакше Росія  поглине Україну з усіма її гуманітарними здобутками. Інші  ніяк не аргументували аналогічної вимоги, просто називали Табачника україножером і наполягали на його терміновому звільненні.  Дехто, приєднавшись до вимог більшості, навіть  приписував Дмитру Володимировичу постійну  участь у «проросійських проектах». Словом, кожен як міг, так і бив у власний барабан»,- підкреслює Андрій Пінчук.

     

    І що ми спостерігаємо зараз?  Концерт перетворився на цирк. Голосування, переголосування… Скидається на те, що Табачника звільняють з поста «Табачника», а не міністра освіти, науки, молоді та спорту. Кожен закидає щось своє, адресоване особі, а не посадовцю.  Усі тягнуть у свій зручний бік – як Лебідь, Щука та Рак з відомої байки.

     

    У пояснювальній записці до проекту постанови «Про звернення до Президента України Віктора Януковича з пропозицією про звільнення з посади міністра освіти і науки, молоді та спорту України Дмитра Табачника» знаходимо таке:  «під керівництвом Табачника відбувся практично повний провал державної політики в галузі освіти».   У документі також йдеться про те, що публічні висловлювання Табачника мають антиукраїнське та антидержавницьке забарвлення, а тому  несумісні з високим статусом міністра.

     

    А тепер давайте спробуємо абстрагуватись від ситуації і запитаємо себе, чи є такі мотиви достатньою, чітко сформульованою та вичерпною підставою для звільнення міністра? Мені здається, навіть у паперах про звільнення менеджера середньої ланки можна віднайти більше  чіткої аргументації, які здатні пояснити та обґрунтувати рішення керівництва.

     

    «Не можливо Табачника звільнити з посади «Табачника»,- підсумував народний депутат України Андрій Пінчук.

    Джерело:
    Молоді регіони
    Рейтинг: 1.00

Всего коментариев: 0
Комментарии


    Ви маєте авторизуватися, щоб мати змогу залишати коментарі


    Теги новин порталу